Innstilt prøver 29 og 30 oktober

Innstilt prøver 29 og 30 oktober

Da en sensor på Lillestrøm trafikkstasjon er smittet av Covid 19 er alle praktiske prøver i dag og i morgen innstilt. Vi må påregne at dette gjelder også deler av neste uke. Vi får nærmere beskjed. Og holder dere oppdatert. De som får sine prøver innstilt vil bli prioritert.
 
Trafikkstasjonen jobber med overnevnte situasjon nå og de legger av den grunn ikke ut nye prøver frem i tid slik de pleier å gjøre på torsdager kl 12.00.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker lbtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at LB Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn